FILOSOFI

På Cask & Company älskar vi barkultur i alla dess former! Oavsett om du jobbar bakom en intensiv bar eller blandar drinkar hemma vill vi kunna erbjuda barutrustning utav högsta kvalitet.

För oss är det en självklarhet att det ska vara lika roligt som enkelt att bli en bra bartender på sina egna villkor. Vi tror att kunskap och möjligheter går hand i hand så hos oss har vi allt ifrån cocktailböcker till professionella barverktyg, och vi har alltid tid att hjälpa dig med dina funderingar.

Cask & Company är i ständig utveckling för att kunna fortsätta leverera produkter i toppklass. Trender kommer och går, restaurangbranschen evolverar och vi med den. Men vi kommer aldrig kompromissa på kvalitet eller service.

 

KLIMATANSVAR

Vi tror på hållbarhet före design och jobbar mycket med upcycling. Vi återanvänder plast och kartonger i största möjliga mån, så vi skickar nog inte ut de snyggaste paketen men för oss är det insidan som räknas. Våra leveranser sker antingen med DHL som bl.a skrivit på ett klimatavtal med regeringen, eller på vår egna cykel inom Stockholm City.

I vårt sortiment hittar du bland annat svanenmärkta servetter, närproducerad tonic, metallsugrör och flertalet ekologiska produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda så många miljövänliga alternativ men strävar alltid mot att bli lite bättre.

PRIVATPERSONER

Du kan beställa från vårt alkoholsortiment via Systembolagets beställningssortiment. Tryck här nedan för att komma till vår portfolie.

sb logotype Om oss

Klicka här för att beställa

Det du inte hittar i beställningssortiment kan du beställa via Systembolagets privatimport.

BARS & RESTAURANTS

Kontakta oss idag för en offert!
Om du är inköpare för bar/restaurang beställer du lättast vårt sortiment via oss direkt på ORDER@CASKCOMPANY.SE

WHOLESALE & INTERNATIONAL

WHOLESALE / DISTRIBUTOR

As a whole seller or distributor you are welcome to send us your inquiry to ORDER@CASKCOMPANY.SE and we will gladly reply to any of your questions!

INTERNATIONAL

We can ship by courier, sea or air anywhere in the world or offer the products on an ex works customer collect basis. Get in contact with us now and get a quote within 24h.

Back to Top